| Právě je pát 31. říj. 2025 11:09 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 3 z 5 | [ Příspěvků: 214 ] | Přejít na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5 Další | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| doisso | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 28. říj. 2009 20:32 Příspěvky: 673 Bydliště: Vršovice / N. Sedlo | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 28. říj. 2009 20:32 Příspěvky: 673 Bydliště: Vršovice / N. Sedlo | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| **EFCA** | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 12. bře. 2009 12:07 Příspěvky: 2187 Bydliště: Ralsko | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| **EFCA** | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| **EFCA** | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Agadier | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 16. lis. 2009 14:41 Příspěvky: 143 Bydliště: Lysá nad Labem | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| lenka apenzelka | 
 | |||||
| 
 Registrován: stř 08. lis. 2006 19:02 Příspěvky: 538 Bydliště: Stráž nad Nežárkou | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| lenka apenzelka | 
 | |||||
| 
 Registrován: stř 08. lis. 2006 19:02 Příspěvky: 538 Bydliště: Stráž nad Nežárkou | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| lenka apenzelka | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| lenka apenzelka | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| armanny | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 29. pro. 2009 00:50 Příspěvky: 396 Bydliště: Kopřivnice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| lenka apenzelka | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| pe3ce | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 09. črc. 2009 12:17 Příspěvky: 672 Bydliště: Brno | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
|     | Stránka 3 z 5 | [ Příspěvků: 214 ] | Přejít na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5 Další | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

Kápla jsem na to trochu Dragsu, doma to má úplně na volno, pokud chce opečovávat, tak zakazuju - pěkně respektuje. Docela to ale mokvá/teče jak když přijdeme z venku tak samovolně doma. Ohledně odebrané části říkal, že je dobře, že je to pryč, byly tam morfologické změny, tkáň nebyla růžová, špatně se to prokrvovalo. Jsem zvědavá, co z toho vyleze i z toho kloubu, protože zřejmě to je to, proč prošlapuje. Dnes jsme potkali paní a že chudáček apod.
  Kápla jsem na to trochu Dragsu, doma to má úplně na volno, pokud chce opečovávat, tak zakazuju - pěkně respektuje. Docela to ale mokvá/teče jak když přijdeme z venku tak samovolně doma. Ohledně odebrané části říkal, že je dobře, že je to pryč, byly tam morfologické změny, tkáň nebyla růžová, špatně se to prokrvovalo. Jsem zvědavá, co z toho vyleze i z toho kloubu, protože zřejmě to je to, proč prošlapuje. Dnes jsme potkali paní a že chudáček apod. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) , říkám, není, má se dobře, veterinu, už se to snad vyléčí a 1 prst není nic hrozného, vždyť může být rád, že to takhle dopadlo.
 , říkám, není, má se dobře, veterinu, už se to snad vyléčí a 1 prst není nic hrozného, vždyť může být rád, že to takhle dopadlo.

- všem. Už jsem z toho zase na nervy :-(, zdálo se to o víkendu na kontrolách o.k..,v po. po kontrole to začalo na noc víc mokvat, přes den pak taky, tak jsem dopoledne volala, že se i ten steh vytrhl (smyčka na něm byla) tak mi řekl, že to se stává, že se to rozšklebí, až že pak ve st. na ko dáme říkal takový gel, jeli jsme tam raději pro můj klid. To co se rozšklebilo (vypadly 2 stehy - Jíra vážně nelíže) tak to doktorka (střídá se tam s 2 kolegyněmi) říkala, že holt se to musí zahojit takhle, šít už nešlo - (to jsem věděla), pak jsem jí říkala, že to hodně mokvá a že ráno se mi to zdálo teplejší, tak zmáčkla z místa, které mi připadalo v pořádku šel hnis asi jako hrášek
  - všem. Už jsem z toho zase na nervy :-(, zdálo se to o víkendu na kontrolách o.k..,v po. po kontrole to začalo na noc víc mokvat, přes den pak taky, tak jsem dopoledne volala, že se i ten steh vytrhl (smyčka na něm byla) tak mi řekl, že to se stává, že se to rozšklebí, až že pak ve st. na ko dáme říkal takový gel, jeli jsme tam raději pro můj klid. To co se rozšklebilo (vypadly 2 stehy - Jíra vážně nelíže) tak to doktorka (střídá se tam s 2 kolegyněmi) říkala, že holt se to musí zahojit takhle, šít už nešlo - (to jsem věděla), pak jsem jí říkala, že to hodně mokvá a že ráno se mi to zdálo teplejší, tak zmáčkla z místa, které mi připadalo v pořádku šel hnis asi jako hrášek  , , ostatní (zastroupkované a zastehované pořádně vyčistila - zbavila stroupků po tom zeleném tek. obvazu a až do krve pročistila obvazem s betadinou, zavázala (lehounce) a že dnes na ko dáme nějaký roztok na R - už nevím jak se to jsmenuje. Mám máčet zatím v hypermanganu, dezinfikuju betadinou, ráno jsem dala i Drags (ten má i vnitřně) , už jsem došla k tomu, aby to nemokvalo tak 3-4 min. vysouším fénem z dálky aby foukal vlažně, koupila jsem sterilní gázu, obvazy a tak jak lehce to zavázala včera to dělám i já, má to jen na ven a přes to ponožku, jinak doma navolno a pokud moc teče oťupkávám. Koupím Hemagel (poradila Lenka Azp.) a počkám co řekne dnes na kontrole Dr. Čučka - každopádně mám o zábavu postaráno
 , , ostatní (zastroupkované a zastehované pořádně vyčistila - zbavila stroupků po tom zeleném tek. obvazu a až do krve pročistila obvazem s betadinou, zavázala (lehounce) a že dnes na ko dáme nějaký roztok na R - už nevím jak se to jsmenuje. Mám máčet zatím v hypermanganu, dezinfikuju betadinou, ráno jsem dala i Drags (ten má i vnitřně) , už jsem došla k tomu, aby to nemokvalo tak 3-4 min. vysouším fénem z dálky aby foukal vlažně, koupila jsem sterilní gázu, obvazy a tak jak lehce to zavázala včera to dělám i já, má to jen na ven a přes to ponožku, jinak doma navolno a pokud moc teče oťupkávám. Koupím Hemagel (poradila Lenka Azp.) a počkám co řekne dnes na kontrole Dr. Čučka - každopádně mám o zábavu postaráno  .
 . .
 .
 .
. Jinak by věděl, že ho nikdy nemůže být na ráně moc, respektive že i když se ho dá na ránu hodně, nic to nevadí. Mokvání bylo způsobeno vyhnisáváním vnitřních stehů. Stehy jsou pryč, tak se rána může zahojit... Je to moooc pěkné.  Jedna z nejpotěšujících zpráv dnešního dne!
  Jinak by věděl, že ho nikdy nemůže být na ráně moc, respektive že i když se ho dá na ránu hodně, nic to nevadí. Mokvání bylo způsobeno vyhnisáváním vnitřních stehů. Stehy jsou pryč, tak se rána může zahojit... Je to moooc pěkné.  Jedna z nejpotěšujících zpráv dnešního dne!  
 výsledek je fakt super...já bych to občas mázla, už kvůli tomu, že gel zabraňuje množení bakterií...
  výsledek je fakt super...já bych to občas mázla, už kvůli tomu, že gel zabraňuje množení bakterií... , ale zřejmě to bude dobrá otázka na kotrole u Dr.
 , ale zřejmě to bude dobrá otázka na kotrole u Dr.  - dost mě to zajímá a dávali tam takový ten z "medvídka", dost světlý. Jinak se rána hezky zaceluje - večer sem přiložím i nějaké fotky. Dle paní co kreslí, už má nohu vyřešenou. Ještě se budu muset pořádně zaměřit na ten močák (genex ani renol nijak moc nezabírají
  - dost mě to zajímá a dávali tam takový ten z "medvídka", dost světlý. Jinak se rána hezky zaceluje - večer sem přiložím i nějaké fotky. Dle paní co kreslí, už má nohu vyřešenou. Ještě se budu muset pořádně zaměřit na ten močák (genex ani renol nijak moc nezabírají