| Právě je pát 31. říj. 2025 05:26 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 31 ] | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | |||
|---|---|---|---|---|
| Entík | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 18. kvě. 2007 19:53 Příspěvky: 24 Bydliště: Úpice | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Entík | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Entík | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Feli | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 20. čer. 2006 12:23 Příspěvky: 169 Bydliště: Chomutov | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | ||||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Běla Kyselová | 
 | ||
|  | 
 | ||
| Nahoru |  | ||
|  | |||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| bokken | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 09. kvě. 2008 10:41 Příspěvky: 143 Bydliště: Chomutov | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| bokken | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 09. kvě. 2008 10:41 Příspěvky: 143 Bydliště: Chomutov | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Bluerider | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 22. led. 2009 10:06 Příspěvky: 150 Bydliště: Brno-Bystrc | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Věra Mannaertsová | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 10. lis. 2006 11:23 Příspěvky: 475 Bydliště: Praha 8 - Troja | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Bluerider | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Bluerider | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Lenka Krejčířová | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 17. pro. 2006 15:19 Příspěvky: 720 Bydliště: Přerov | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| katkavrazelova | 
 | |||
| 
 Registrován: sob 11. led. 2014 19:14 Příspěvky: 10 Bydliště: vacenovice ceská republika | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Salome13 | 
 | |||
| 
 Registrován: čtv 12. bře. 2015 09:55 Příspěvky: 1 Bydliště: Brno | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Tchor | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| xmercinka | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 01. led. 2011 03:56 Příspěvky: 85 Bydliště: Postrelmov | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 31 ] | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

, co se týče jak postupovat se štěndem vám řekne p. Desenský, ale jak zabránit napadení svého psa nebo jak rozdělit 2 rvoucí se psi je v sekci agresivní chování, tak si to tam pročtěte
 , co se týče jak postupovat se štěndem vám řekne p. Desenský, ale jak zabránit napadení svého psa nebo jak rozdělit 2 rvoucí se psi je v sekci agresivní chování, tak si to tam pročtěte zkuste p. Desenskýmu zavolat než se sem dostane tak to může chvilku trvat a co sem tady už vyčetla tak záleží na čase, telefon je nahoře a ráno mezi 9-10 hodinou volat
 zkuste p. Desenskýmu zavolat než se sem dostane tak to může chvilku trvat a co sem tady už vyčetla tak záleží na čase, telefon je nahoře a ráno mezi 9-10 hodinou volat 

S tím šlověkem jsem si to vyřídil,ale mám problém s pejskem. Od té doby,cca 7 hodin se neustále třese,zraněný není a proto ho nechci zatím brát k veterináři,aby mu zbytečně nedávali nějaké prášky nebi podobně. Na to třesení utěšování nepomáhá, navíc mám strach, aby kvůli této příhodě nezačal být na cizí lidi njakým způsobem agresivní....Děkuji
  S tím šlověkem jsem si to vyřídil,ale mám problém s pejskem. Od té doby,cca 7 hodin se neustále třese,zraněný není a proto ho nechci zatím brát k veterináři,aby mu zbytečně nedávali nějaké prášky nebi podobně. Na to třesení utěšování nepomáhá, navíc mám strach, aby kvůli této příhodě nezačal být na cizí lidi njakým způsobem agresivní....Děkuji
 Potom mi to došlo až, že jsem udělal strašnou chybu. Mno zachvilku how přiběhl znovu a rony se schovával. How po něm vyjel znovu, ale to už jsme si dal pozor a držel jsem jej. Přítelkyně stála za Ronym ( vím, měla stát před ním
  Potom mi to došlo až, že jsem udělal strašnou chybu. Mno zachvilku how přiběhl znovu a rony se schovával. How po něm vyjel znovu, ale to už jsme si dal pozor a držel jsem jej. Přítelkyně stála za Ronym ( vím, měla stát před ním  
 No. Rony k němu došel první ( ale netáhnul, bylo prověšený vodítko) a já neudělal ani krok a pes už byl v něm. Ani jsem tam nestihnul dojít a to jsem byl tak metr od nich. Psa jsem od Ronyho odtáhnul za obojek (další chyba) a předal majiteli, který stál opodál a čekal co jako bude. No. Rony jenom si tak zabručel. Cedník z něho nebyl tak jsme to nechali být. A navíc jsme si to krásně užili, tu procházku, když jsme u vody potkali 9měsíční fenku nějaké nespecifikovatelné rasy.
  No. Rony k němu došel první ( ale netáhnul, bylo prověšený vodítko) a já neudělal ani krok a pes už byl v něm. Ani jsem tam nestihnul dojít a to jsem byl tak metr od nich. Psa jsem od Ronyho odtáhnul za obojek (další chyba) a předal majiteli, který stál opodál a čekal co jako bude. No. Rony jenom si tak zabručel. Cedník z něho nebyl tak jsme to nechali být. A navíc jsme si to krásně užili, tu procházku, když jsme u vody potkali 9měsíční fenku nějaké nespecifikovatelné rasy.