| Právě je pát 31. říj. 2025 04:48 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 27 ] | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | |||
|---|---|---|---|---|
| Elzamazel | 
 | |||
| 
 Registrován: čtv 28. dub. 2011 14:54 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha 9 | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| rea | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 20:53 Příspěvky: 928 Bydliště: SR Jablonica | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Elzamazel | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| armanny | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 29. pro. 2009 00:50 Příspěvky: 396 Bydliště: Kopřivnice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Vhera | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 08. zář. 2008 11:03 Příspěvky: 1175 Bydliště: Nymburk | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| **EFCA** | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 12. bře. 2009 12:07 Příspěvky: 2187 Bydliště: Ralsko | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Elzamazel | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Misa | 
 | |||
| 
 Registrován: úte 23. říj. 2012 08:35 Příspěvky: 7 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Tereza Leciánová | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 10. bře. 2010 17:01 Příspěvky: 1500 Bydliště: Nemotice | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| DieDany | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 05. zář. 2011 15:49 Příspěvky: 2158 Bydliště: Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Misa | 
 | |||
| 
 Registrován: úte 23. říj. 2012 08:35 Příspěvky: 7 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Zia | 
 | |||
| 
 Registrován: úte 23. čer. 2009 22:00 Příspěvky: 344 Bydliště: Praha 6 | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Zia | 
 | |||
| 
 Registrován: úte 23. čer. 2009 22:00 Příspěvky: 344 Bydliště: Praha 6 | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| DieDany | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 05. zář. 2011 15:49 Příspěvky: 2158 Bydliště: Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Menek | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 18. srp. 2011 20:33 Příspěvky: 1091 Bydliště: Ostrava | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Desenský | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | ||||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Lex | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 16. črc. 2010 22:43 Příspěvky: 196 Bydliště: Týniště nad Orlicí | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
|     | Stránka 1 z 1 | [ Příspěvků: 27 ] | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

ji obojek více utáhnout, bojím se abych to nebylo příliš aby to nebylo pro psa nepřijemné, co dělám špatně...
  ji obojek více utáhnout, bojím se abych to nebylo příliš aby to nebylo pro psa nepřijemné, co dělám špatně...

, nemáte někdo kontakt na sedláře apod. v Praze, kdo šije dobré obojky, bez parády ale kvalitně ? děkuji
, nemáte někdo kontakt na sedláře apod. v Praze, kdo šije dobré obojky, bez parády ale kvalitně ? děkuji  
 Já osobně bych podle popisu klidně ještě o dirku utáhla, ale na to, abych to doporučila, bych musela psa vidět a ne jen usuzovat takto po internetu na dálku.
  Já osobně bych podle popisu klidně ještě o dirku utáhla, ale na to, abych to doporučila, bych musela psa vidět a ne jen usuzovat takto po internetu na dálku.
 .
 .
 Na chrtech jej vidam jen s velmi malym prostorem pro stazeni, opravdu spis jako zabrana vyvleknuti, ale pokud je ten prostor delsi, slouzi jako klasicky polostahovak, tak bych se mu radeji vyhnula.
 Na chrtech jej vidam jen s velmi malym prostorem pro stazeni, opravdu spis jako zabrana vyvleknuti, ale pokud je ten prostor delsi, slouzi jako klasicky polostahovak, tak bych se mu radeji vyhnula.
 )
 ) 
 Koupila  jsem tam, krom jiného, kvalitní nenačančaný obojek z "tlusté" kůže. (Nějak mi chybí správné slovo místo "tlusté", použijte prosím svou fantazii.)
  Koupila  jsem tam, krom jiného, kvalitní nenačančaný obojek z "tlusté" kůže. (Nějak mi chybí správné slovo místo "tlusté", použijte prosím svou fantazii.) 
 víc dní, jako dnešek a budu tam šupito presto)
 víc dní, jako dnešek a budu tam šupito presto)

u chrtům se dává polostahovák proto, že mají širší krk než hlavu, ale znám pár chrtařů co si kvůli této parádě zmrvilo psa... jedná se o adopťáky z UK, kde se využívají hlavně u dostihových chrtů obojky ve tvaru ryby (viz obrázek) a greyové jsou tam naučení šlapat na vodítku jako hodinky, trenéři si to prostě umí zařídit... většina z nich když přijede tak krásně chodí na vodítku... ale už jsem viděla pár adopťáků co se díky martingalům naučili tahat i když předtím chodili na vodítku vzorně...  taky máme tyto obojky doma,ale fenka greyhounda nikdy netahala.... u vipeta mám obojek "rybu" , protože si na martingale dělal co chtěl....
  u chrtům se dává polostahovák proto, že mají širší krk než hlavu, ale znám pár chrtařů co si kvůli této parádě zmrvilo psa... jedná se o adopťáky z UK, kde se využívají hlavně u dostihových chrtů obojky ve tvaru ryby (viz obrázek) a greyové jsou tam naučení šlapat na vodítku jako hodinky, trenéři si to prostě umí zařídit... většina z nich když přijede tak krásně chodí na vodítku... ale už jsem viděla pár adopťáků co se díky martingalům naučili tahat i když předtím chodili na vodítku vzorně...  taky máme tyto obojky doma,ale fenka greyhounda nikdy netahala.... u vipeta mám obojek "rybu" , protože si na martingale dělal co chtěl....   ale i bez martingalu mu to moc sluší....
 ale i bez martingalu mu to moc sluší....