| Právě je pát 31. říj. 2025 10:56 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 7 z 9 | [ Příspěvků: 405 ] | Přejít na stránku Předchozí 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Další | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| Zita | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 10. lis. 2008 11:45 Příspěvky: 2873 Bydliště: Řiťka | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Badik | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 01. led. 2011 17:15 Příspěvky: 8 Bydliště: Bolelouc | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| davidhanyas | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 11. led. 2011 10:42 Příspěvky: 1 Bydliště: Hevlín | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Miguel | 
 | |||
| 
 Registrován: čtv 09. zář. 2010 23:54 Příspěvky: 7 Bydliště: Vráž u Písku | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Aňula | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 19. dub. 2009 07:52 Příspěvky: 1152 Bydliště: Brno, občas Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Miguel | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Aňula | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 19. dub. 2009 07:52 Příspěvky: 1152 Bydliště: Brno, občas Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Miguel | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Miguel | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| rea | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 20:53 Příspěvky: 928 Bydliště: SR Jablonica | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Míšana | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 26. čer. 2009 09:10 Příspěvky: 289 Bydliště: Beskydy | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Zuzana Z | 
 | |||
| 
 Registrován: úte 01. úno. 2011 20:46 Příspěvky: 25 Bydliště: Červená Řečice | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| jajina | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 21. úno. 2011 21:55 Příspěvky: 8 Bydliště: Soběslav | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| jajina | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| jajina | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| jajina | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| jajina | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| jajina | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| sklokan1 | 
 | |||
| 
 Registrován: ned 20. úno. 2011 09:31 Příspěvky: 40 Bydliště: Příbram | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Zita | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| sklokan1 | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Zita | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| sklokan1 | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| GaB88 | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 04. úno. 2009 17:10 Příspěvky: 15 Bydliště: Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Baara | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 20. led. 2012 20:38 Příspěvky: 51 Bydliště: Brno | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Jana Blahová | 
 | |||
| 
 Registrován: stř 10. zář. 2008 19:30 Příspěvky: 66 Bydliště: Kutná Hora | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Essi | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Elisa | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 06. úno. 2012 01:32 Příspěvky: 3 Bydliště: Connecticut,USA | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Elisa | 
 | |||
| 
 Registrován: pon 06. úno. 2012 01:32 Příspěvky: 3 Bydliště: Connecticut,USA | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Sarwen | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 21. črc. 2012 12:31 Příspěvky: 6 Bydliště: Praha okolí | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Desenský | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 27. úno. 2006 20:53 Příspěvky: 6751 Bydliště: Vlčáry | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Sarwen | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 21. črc. 2012 12:31 Příspěvky: 6 Bydliště: Praha okolí | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Maverunka | 
 | |||
| 
 Registrován: čtv 11. říj. 2012 17:49 Příspěvky: 7 Bydliště: středočeský kraj | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| snejby | 
 | |||
| 
 Registrován: stř 06. úno. 2013 09:35 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| vlkXY | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 04. úno. 2010 16:05 Příspěvky: 661 Bydliště: Brno | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Zita | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| snejby | 
 | |||
| 
 Registrován: stř 06. úno. 2013 09:35 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
|     | Stránka 7 z 9 | [ Příspěvků: 405 ] | Přejít na stránku Předchozí 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Další | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 37 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

Přes hračky, pamlsky, aportky i to lekání, kdy jsme se dotaly k tomu, že až něco najde, rychle to zchlemtá. Když na něm přistála hrouda hlíny, popoběhl a zase se vrátil. Problém není v psovi, ale pánovi, to je jasné. Ale mě z tohole není jasné, jak na to.
  Přes hračky, pamlsky, aportky i to lekání, kdy jsme se dotaly k tomu, že až něco najde, rychle to zchlemtá. Když na něm přistála hrouda hlíny, popoběhl a zase se vrátil. Problém není v psovi, ale pánovi, to je jasné. Ale mě z tohole není jasné, jak na to.

Když je na stopovačce tak se drží okolo mě, přivolání funguje (jen jí nesmim pochválit dřív jinak nedorazí).Když stopovačku sundam tak už vzdálenost ode mě se zvětší a při prví vhodné příležitosti mizí a nereaguje ani na bombardování
  Když je na stopovačce tak se drží okolo mě, přivolání funguje (jen jí nesmim pochválit dřív jinak nedorazí).Když stopovačku sundam tak už vzdálenost ode mě se zvětší a při prví vhodné příležitosti mizí a nereaguje ani na bombardování   Když se vrátí tak jí vynadam a zavřu jí do kotce, jinak je na zahradě.Když zdrhne tak na dlouhou a vrátí se většinou večer.Tak jako největší překážku svého snažení mam "milé" lidi.Několikrát se mi stalo, že jí někdo odchyt, nakrmil a pak mi zavola, že u něj mam psa...
 Když se vrátí tak jí vynadam a zavřu jí do kotce, jinak je na zahradě.Když zdrhne tak na dlouhou a vrátí se většinou večer.Tak jako největší překážku svého snažení mam "milé" lidi.Několikrát se mi stalo, že jí někdo odchyt, nakrmil a pak mi zavola, že u něj mam psa... 

Když se vrátí tak jí vyhubuju, nemusim na ní řvát stejně cítí, že sem naštvanej.N a stopovačce zavolam méno pak povel, když přijde pochválim podrbu dam ňamdu.Né vždy někdy to, někdy to...Když se loudá nebo začne čuchat atdzopakuju povel s přísnější intonací když ani to nebere tak cuknu šňůrou.Jinak stopovačku sem jí nechával i na zahradě jenže si to vždycky překousala nevim jestli je dobrý tu část co hryže nahradit řetězem, nechci, aby si případně zničila chrup.
  Když se vrátí tak jí vyhubuju, nemusim na ní řvát stejně cítí, že sem naštvanej.N a stopovačce zavolam méno pak povel, když přijde pochválim podrbu dam ňamdu.Né vždy někdy to, někdy to...Když se loudá nebo začne čuchat atdzopakuju povel s přísnější intonací když ani to nebere tak cuknu šňůrou.Jinak stopovačku sem jí nechával i na zahradě jenže si to vždycky překousala nevim jestli je dobrý tu část co hryže nahradit řetězem, nechci, aby si případně zničila chrup. Takže začnem pěkně znova a lépe!!! A co se vycházek týče snažim se denne 2-3x na několik hodin.Večerní venčení bejvá zpestřený o dalšího psího kámoše, chodim se sousedem.No a převážne pracuju v lese tak si je beru sebou, když to jde.Třeba zítra budou celý den semnou v lese.Pravda na podzim se trochu zanedbával prochajdy, ale sám sem nemoh chodit
 Takže začnem pěkně znova a lépe!!! A co se vycházek týče snažim se denne 2-3x na několik hodin.Večerní venčení bejvá zpestřený o dalšího psího kámoše, chodim se sousedem.No a převážne pracuju v lese tak si je beru sebou, když to jde.Třeba zítra budou celý den semnou v lese.Pravda na podzim se trochu zanedbával prochajdy, ale sám sem nemoh chodit  Mam svoje hafíky moc rád a chci, aby sme byly kámoši i když já sem šéf....Ještě 5x díky!
  Mam svoje hafíky moc rád a chci, aby sme byly kámoši i když já sem šéf....Ještě 5x díky!

Jistě chápeš, že jde o vtip, protože na tvojí otázku neexistuje odpověď. Pročti si to tu, stejně jako sekci štěňat a pochopíš.
  Jistě chápeš, že jde o vtip, protože na tvojí otázku neexistuje odpověď. Pročti si to tu, stejně jako sekci štěňat a pochopíš.   Zatím ti řeknu, že máš úplně normální štěně, které se vyvíjí a začíná zkoumat okolí, tak proč by chodil pro obyčejný piškot?
 Zatím ti řeknu, že máš úplně normální štěně, které se vyvíjí a začíná zkoumat okolí, tak proč by chodil pro obyčejný piškot?

a dělal, že přivolání neslyší. Ale... Je to opravdu závislák. Stačilo se mu při jeho "útěku" schovat a už se od paničky nehnul.
  a dělal, že přivolání neslyší. Ale... Je to opravdu závislák. Stačilo se mu při jeho "útěku" schovat a už se od paničky nehnul.  

,pouzivam svuj vlastni cit a snazim se "zit s nasimi energiemi v souladu".Taky zdravim
 ,pouzivam svuj vlastni cit a snazim se "zit s nasimi energiemi v souladu".Taky zdravim 
 Když lítá po poli a chci, aby přiběhl spintem, tak je oslovím, přikážu "ke mě" a když se courá, tak vytáhnu pamlsek (kousky ovoce, zeleniny a občas piškůtek) a dodám, že mu to sežeru, když se loudá a to byste viděli, jak letí, když si fakt kousnu. Zjišťuje, že čím dříve příjde, tím větší radost mám a o to větší pamlsek dostane
  Když lítá po poli a chci, aby přiběhl spintem, tak je oslovím, přikážu "ke mě" a když se courá, tak vytáhnu pamlsek (kousky ovoce, zeleniny a občas piškůtek) a dodám, že mu to sežeru, když se loudá a to byste viděli, jak letí, když si fakt kousnu. Zjišťuje, že čím dříve příjde, tím větší radost mám a o to větší pamlsek dostane