| Právě je pát 31. říj. 2025 09:38 | |
| 99% VEŠKERÝCH VAŠICH OTÁZEK JE ZDE ZODPOVĚZENO. | |
| Pro nedostatek času na textové odpovědi jsem nové registrace do poradny dočasně zastavil. | |
| Ke čtení důležitých příspěvků registraci nepotřebujete. | |
| Raději pracuji se psy než s klávesnicí. Chcete-li mé odpovědi na své dotazy, zavolejte, nebo přijeďte na Freesobotu. | |
| Děkuji všem, kteří podporují náš spolek Mikroazyl Vlčáry z.s. - azyl pro velké psy s nestandardním chováním. | |
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|     | Stránka 17 z 41 | [ Příspěvků: 2033 ] | Přejít na stránku Předchozí 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41 Další | 
|  | Předchozí téma | Následující téma |  | |||||
| Autor | Zpráva | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| eliska | 
 | |||||
| 
 Registrován: sob 26. srp. 2006 09:07 Příspěvky: 344 Bydliště: Banska Bystrica | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| petahu | 
 | ||||
| 
 Registrován: sob 30. led. 2010 19:41 Příspěvky: 6 Bydliště: janského 2193, Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| eliska | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 28. říj. 2009 20:32 Příspěvky: 673 Bydliště: Vršovice / N. Sedlo | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 28. říj. 2009 20:32 Příspěvky: 673 Bydliště: Vršovice / N. Sedlo | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| eliska | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Cedrovnik | 
 | |||
| 
 Registrován: sob 12. pro. 2009 09:41 Příspěvky: 37 Bydliště: doma | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 Registrován: čtv 09. lis. 2006 21:21 Příspěvky: 8242 Bydliště: Luční Chvojno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| doisso | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| lomata30 | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 22. kvě. 2009 09:13 Příspěvky: 782 Bydliště: Kladno | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| serpico | 
 | ||||
| 
 Registrován: stř 30. zář. 2009 13:13 Příspěvky: 229 Bydliště: B. Štiavnica | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Míšana | 
 | |||
| 
 Registrován: pát 26. čer. 2009 09:10 Příspěvky: 289 Bydliště: Beskydy | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| serpico | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 Registrován: sob 20. úno. 2010 08:39 Příspěvky: 28 Bydliště: Praha | 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Johule | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 28. kvě. 2007 12:42 Příspěvky: 1360 Bydliště: Brno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Johule | 
 | |||||
| 
 Registrován: pon 28. kvě. 2007 12:42 Příspěvky: 1360 Bydliště: Brno | 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| MartinaM | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 17. pro. 2009 20:15 Příspěvky: 343 Bydliště: Praha / Čtyřkoly | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| MartinaM | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 17. pro. 2009 20:15 Příspěvky: 343 Bydliště: Praha / Čtyřkoly | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Petra | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 12. čer. 2006 10:23 Příspěvky: 2716 Bydliště: Praha - Kobylisy | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| MartinaM | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| pavlamu | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 29. čer. 2009 18:32 Příspěvky: 20 Bydliště: Praha 4 - Lhotka | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| ajka | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 04. črc. 2006 14:55 Příspěvky: 5609 Bydliště: kraslice/ praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Aňula | 
 | ||||
| 
 Registrován: ned 19. dub. 2009 07:52 Příspěvky: 1152 Bydliště: Brno, občas Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Eva Štemberová | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| Věra Mannaertsová | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 10. lis. 2006 11:23 Příspěvky: 475 Bydliště: Praha 8 - Troja | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| irenca | 
 | ||||
| 
 Registrován: pát 31. říj. 2008 19:17 Příspěvky: 251 Bydliště: praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| serpico | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Dorotka | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| MartinaM | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| eliska | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| serpico | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| eliska | 
 | |||||
| 
 | |||||
| Nahoru |  | |||||
|  | ||||||
| P_avla | 
 | |||
| 
 | |||
| Nahoru |  | |||
|  | ||||
| Gerda | 
 | ||||
| 
 Registrován: pon 26. čer. 2006 09:43 Příspěvky: 1367 Bydliště: Praha | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| MartinaM | 
 | ||||
| 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| pe3ce | 
 | ||||
| 
 Registrován: čtv 09. črc. 2009 12:17 Příspěvky: 672 Bydliště: Brno | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
| Weaving | 
 | ||||
| 
 Registrován: úte 10. bře. 2009 20:03 Příspěvky: 704 Bydliště: Brno-Kohoutky | 
 | ||||
| Nahoru |  | ||||
|  | |||||
|     | Stránka 17 z 41 | [ Příspěvků: 2033 ] | Přejít na stránku Předchozí 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41 Další | 
| Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina | 
|  | Kdo je online |  | ||
| Uživatelé procházející tuto poradnu: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků | 
| Nemůžete zakládat nová témata v této poradně Nemůžete odpovídat v této poradně Nemůžete upravovat své příspěvky v této poradně Nemůžete mazat své příspěvky v této poradně Nemůžete přikládat soubory v této poradně | 

tak dávají jen to, co jsme s bráchou koupili do zásoby a navíc zvracel, takže to teď na chvíli vypustili. Pokud mu moc nepojedou, tak zase koupíme Stone Cricky a pojede se maso a ty plus věci z barfování. Ono je to těžký, vždycky když domů volám dostal maso, dostal to a tamto, tak jojo jo, ale že by ho jím nacpali to ne, dostane třeba 2 křídla a pak se s ním nemazlí jako já, že granule nechce a prostě mu nezbyde, než to večer zchoupat. Ale zase takoví tyrani to nejsou, dostává tak od všeho akorát, někdy ani to maso nechce, je to pěknej rozmlsánek. Zvracel právě po těch 2 křídlech od řezníka, tak zkusíme zase vzít jinde.
 tak dávají jen to, co jsme s bráchou koupili do zásoby a navíc zvracel, takže to teď na chvíli vypustili. Pokud mu moc nepojedou, tak zase koupíme Stone Cricky a pojede se maso a ty plus věci z barfování. Ono je to těžký, vždycky když domů volám dostal maso, dostal to a tamto, tak jojo jo, ale že by ho jím nacpali to ne, dostane třeba 2 křídla a pak se s ním nemazlí jako já, že granule nechce a prostě mu nezbyde, než to večer zchoupat. Ale zase takoví tyrani to nejsou, dostává tak od všeho akorát, někdy ani to maso nechce, je to pěknej rozmlsánek. Zvracel právě po těch 2 křídlech od řezníka, tak zkusíme zase vzít jinde.

A dnes si teda trochu dal, jelikož jsem mu tam na mini-drobno nakrájela kolečko salámu.
  A dnes si teda trochu dal, jelikož jsem mu tam na mini-drobno nakrájela kolečko salámu.

jinak já nejsem zastánce ... krát denně-Cena těch granulí se zas až tak nelišé,ale prostě jí Anka nesedla.
 jinak já nejsem zastánce ... krát denně-Cena těch granulí se zas až tak nelišé,ale prostě jí Anka nesedla. 
 Až zjistím, co mi doporučí pro tu mojí holku (asi to bude ten FM Maintenance & Large Breed Puppy , ale co kdyby...) tak ti napíšu a pokud bychom byly nějak blízko sebe, dohodnem kafe a předání
  Až zjistím, co mi doporučí pro tu mojí holku (asi to bude ten FM Maintenance & Large Breed Puppy , ale co kdyby...) tak ti napíšu a pokud bychom byly nějak blízko sebe, dohodnem kafe a předání 
 Každý doporučuje to "svoje" krmivo, na stránkách výrobců pochopitelně jen samá chvála. Vet se mi zeptal - a na čem stavíte své přesvědčení, že Pro Plan není dobrý? Věděl by někdo, jaké základní znaky by měly vykazovat kvalitní granule? Kolik % bílkovin - někdo tady psal, že 33% je moc, kolik tuků, co by tam být rozhodně nemělo... To by mi fakt hodně pomohlo
  Každý doporučuje to "svoje" krmivo, na stránkách výrobců pochopitelně jen samá chvála. Vet se mi zeptal - a na čem stavíte své přesvědčení, že Pro Plan není dobrý? Věděl by někdo, jaké základní znaky by měly vykazovat kvalitní granule? Kolik % bílkovin - někdo tady psal, že 33% je moc, kolik tuků, co by tam být rozhodně nemělo... To by mi fakt hodně pomohlo 

Čuba žere v pohodě Pro Plan, na kterém je od odstavení, bobky má sice sem tam řidší, spíš natočená zmrzlina než bobek, ale jinak pěkná srst, dobře osvalená, veselá... nebyla bych nad tím byla bývala dumala, kdyby mi Eva nebyla nahlodala, že ta víc jak 14 dnů oteklá tlapka může souviset s krmením. Pak jsem se začetla tady do diskusí stran granulí a krmení všeobecně - a už v tom lítám
 Čuba žere v pohodě Pro Plan, na kterém je od odstavení, bobky má sice sem tam řidší, spíš natočená zmrzlina než bobek, ale jinak pěkná srst, dobře osvalená, veselá... nebyla bych nad tím byla bývala dumala, kdyby mi Eva nebyla nahlodala, že ta víc jak 14 dnů oteklá tlapka může souviset s krmením. Pak jsem se začetla tady do diskusí stran granulí a krmení všeobecně - a už v tom lítám  No, musím dotáhnout tu tlapku, chystám se k psímu homeopatovi - Tomáš Sychra -, protože už mi to přijde nějak moc dlouho, a pak bouchnu do stolu a učiním rozhodnutí stran krmení. ještě jednou všem děkuju
 No, musím dotáhnout tu tlapku, chystám se k psímu homeopatovi - Tomáš Sychra -, protože už mi to přijde nějak moc dlouho, a pak bouchnu do stolu a učiním rozhodnutí stran krmení. ještě jednou všem děkuju 

. Se z toho tedy picnu, ještě min. 14 dnů klidový režim. 8měs. boxerka a klidový režim..
 . Se z toho tedy picnu, ještě min. 14 dnů klidový režim. 8měs. boxerka a klidový režim..  Nicméně trochu se mi ulevilo, že jsem to nezpůsobila já špatným krmením. Podle veta je holka akurátní, nepřerostlá, netlustá, nevychrtlá. Nicméně změna granulí je stále aktuální, nahlodali jste mi tady důkladně
 Nicméně trochu se mi ulevilo, že jsem to nezpůsobila já špatným krmením. Podle veta je holka akurátní, nepřerostlá, netlustá, nevychrtlá. Nicméně změna granulí je stále aktuální, nahlodali jste mi tady důkladně